• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Posted by The Story From Myself - - 0 Reaction


DATABASE PELANGGAN

Mengapa mengumpul database pelanggan sangat penting?


Dengan adanya database pelanggan, kita boleh mewujudkan satu suasana “pelanggan setia” dan ianya membantu anda untuk sentiasa “update” kepada mereka tentang apa yang terbaru dalam perkhdimatan atau produk anda


Dengan layanan yang baik dan sempurna, ianya akan memberi kesan positif kepada pelanggan pada masa yang sama, ianya akan wujud “raving fans” kepada perkhidmatan atau produk anda.


Apabila wujud “raving fans” ini, secara automatiknya ianya akan membuatkan lebih percaya kepada anda dan membuatkan dia, kawan dia, keluarga dia, adik beradik dia, saudara mara dia ,menyarankan menggunakan perkhidmatan atau produk anda secara sukarela dan disini wujudnya sistem marketing yang sangat hebat iaitu “Markerting daripada Mulut ke Mulut”.

Bermula dengan mempunyai database yang teratur dan kemas, ianya akan membantu anda untuk mempunyai pelanggan yang melakukan “repeat order” terhadap perkhidmatan atau produk anda dan yang pasti membuatkan anda terpaksa menjual atau menggunakan perkhidmatan anda.

Ini adalah contoh perisian database yang MUDAH, MURAH DAN TERATUR.

Saya Azraful Bin Azman, kepakaran saya anda membantu menaikkan jualan para usahawan dengan menyediakan perisian database pelanggan yang SANGAT MUDAH, MURAH dan TERATUR.

Masalahnya adalah para usahawan tidak mempunyai satu perisian database pelanggan yang Mudah dan Teratur bagi memudahkan mereka melakukan kerja serta mampu meningkatkan jualan mereka.

KLIK "PELANGGAN BARU"AKAN KELUAR USERFORM

ISI "USERFORM" TERSEBUT

KLIL "SIMPAN"


ISI MAKLUMAT PELANGGAN KEDUA

KLIK "SIMPAN" DAN "CLOSE" UNTUK MENUTUP APPLIKASI

DIBAWAH TUKAR BUTANG "DATABASE CUSTOMER" UNTUK MELIHAT SEMUA DATABASE

Jika anda ingin tambah kolum dan background muka depan, kami dapat memberi perkhidmatan itu secara percuma

Jika anda memerlukan perisian ini, boleh terus hubungi saya


Azraful Azman
Jurutera Elektronik ( Peralatan )
mindaluar@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...